Festivalstart ikväll

Jahapp…. ikväll sätter det igång. Årets HAMNFESTIVAL i byn här. Jag hade jus tora planer för årets festival i form av att jag skulle bjudit bloggisarna på en redig fest här. Men, "lilla fin" ville annorlunda. Vet inte om jag vill vara upphovet till värsta PARTYT o sen va på smällen själv. HUUUU….den utsätter jag mig fasen inte för! 🙂

Nästa år…. då jääklar!

Vi ska ner med ett par kompisar ikväll o äta lite, spana på folk o sitta o snacka.. trevligt, med tanke på vårt sällskap oxå. Den här festivalen har ju jag skrivit om tidigare, o nu när jag tänker efter så känns det verkligen som det var nån månad sen jag gjorde det sist. Men serru…..1 helt år har gått.

Trist nog så vill arrangörerna tjäna GRYMMA pengar och tar därför dit skittrista artister. Dessutom är det artister man sett sådär 20 ggr…o det suuuuger! Det gör mig jävligt sur, o kan känna att därför ska årets festival bojkottas. I varje fall fredag o lördag då det kostar 200 pix o komma in. Okejrå om det va lite schyssta artister….men va sägs om POODLES för 170 gången i byn?! SNAAAAAARK….

Näää, de få va…. är rädd att "lilla fin" hör allt o börjar digga dom oxå. Det vore ju lyckat. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Till min älskade….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x