Mina sjuukt fina träskor o lite till!!

Återhämtat mig litegrand nu….ja alltså från tröttheten, tror jag…

I helgen var det full fart. Vi hade barnen en del fast det var pappans vecka…men som sagt var det hemnfest o såklart ville han ner o kika. O vi som är gravida kan ju lika gärna va hemma o umgås med härliga vänner o ha ungarna hemma.

Thedde har haft cup hela helgen, så det har vart fotboll för hela slanten. Dom var otroligt duktiga o kom på en 5:e plats allt som allt. Gissa om Thedde var en slut pojke efter helgens bravader….o så hände nåt helt otroligt i fredags!!!!! Djurgårdens fotbolls lag hade valt att förlägga en träningsmatch strax utanför Enköping. Kan ni tänka er???? Thedde är ett sånt Djurgårn´s fan med Pa Dembo Touray som största idol (han är målvakt i DIF)!!! Hela fotbollslaget åkte dit o kolla in matchen….Thedde kom hem med autografer på sina fotbollsskor, dessutom har han fått snacka me Pa Dembo….han hade sagt att Thedde kommer ta över efter honom DIF! Fattar ni vad detta betyder för honom….WOOOOW!! Han va överlycklig! Tack Pa Dembo för att du snacka me min son…..

Sen har vi haft en utav jordens gulligaste ungar på besök…… NOEL, som e såå söööt så det gör ont!

Mamma till honom är min "bästis" Maria…. o dom e sjukt lika!!

O så mina sjukt fiiina lack träbulor! Jag älskar dom!! Köpta på RUM 1 här i vår håla.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Niiinis i korthet!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x