Fortfarande irriterad…

Tur att man skriver blogg!

Maken har tagit reda på allt vad gäller flytt av husläkare….. man ska ringa ett nummer så äre klart! Men tror att han får ringa o kolla…jag känner mig så hatiskt inställd mot allt sånt där nu! Piss…

Annars då? Det här vädret är äckligt, klibbigt…. o så regnar det så man nästan tappar brallorna på vägen ut till bilen. HM!! När ska den där jävla sommaren komma egentligen? Aldrig…hörde nåt om onsdag. Känns som det kan va 5 plus till min semester, mitt kontor kokar när det e varmt ute. Kan ni hajja hur jäkla svullen jag kommer va? Ser en blåsfisk framför mig nu….en sur blåsfisk!

Neee…hade nog inget nytt kul o komma me så HEDDÅ!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag blir så j-a irriterad….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x