SYSKONKÄRLEK…hur ser den ut egentligen??

Vafan är detta…jag är irriterad för andra gången idag?!

Vad är detta för en dag..? Jag är HET som fan…o då snackar vi itne SEXBOMBE HET utan förbannad HET! Tyvärr….hade ju vart kul om det va det andra alternativet. Men jag blir väl aldrig en SEXBOMB är jag rädd….

Ni som har barn som är syskon?!

Vafan…. varför bråkar dom? Varför kommer dom bara inte överens?

Måste allt vara en kamp sinsemellan… jag minns inte att jag bråka så mcyket me min syrra. Okej, det kan ju bero på att hon är 9 år yngre än mig o att jag flytta hemifrån när jag va 16 år. Klart att jag hann o dra na i håret ett antal gånger men inget överdrivet liksom.

Den ena vill åka till stranden men vägrar o ta med sig brorsan! VAFAN….stannar man hemma från fritids så måste man komma överens o inte ringa morsan o använda henne som nån medlare, mitt på dan..när jag är på jobbet. Jag flippar fan för sånt…

Gav dom båda ett ultimatum:

2 alternativ, antingen så kommer ni överens o låter varandra följa med på saker om den andra inte har nåt annat för sig eller så går ni på fritids varje dag!! VARJE DAG…. kl. 12 när mamma kommer hem på lunchen ska beslutet va taget.

Ja må va grym, men jag HATAR när den ena eller den andra inte får va me, det gäller alla ungar!!! För trots allt är det inte ofta man behöver ha sina syskon på släptåg!!

Just nu längtar jag till dom blir 18 och 20 och kanske t.o.m beskyddar varandra mot alla andra…. suck.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vad hände här??

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x