high chaparral….

Tror jag tar allt i lite omgångar… det vankas YATZY utanför husvagnen nu så jag måste ut o spöa ett gäng! 🙂 Idag har vi vart på High Chaparral…. MY GOD VILKET HÄFTIGT STÄLLE! Jag är helt impad. Påkostat, seriöst och framförallt så är all personal som jobba där helt enorm!! WOOOOOW kan jag bara sammanfatta det!

Minigrisen Elliot fick nöja sig med att ta en ponnyridning, lite ledsamt blev de då han skulle få göra en riktig turridning. Seriöst liksom, ute i naturen själv med sin häst. men för att göra det måste man vara 12 år…vi ljög o sa att han snart skulle fylla 12 fast han ska fylla 10. MEN, han insåg att det kanske va liiiite för stora hästar för honom så han banga o grät en skvätt, gick över när han fick susa omkring på den här ett tag!

Thedde o Tony….

Hahaha, fan va jag garva när han körde tjurridning o flög av efter 14 sec. Men eftersom han e min grabb så ger han sig inte i första taget. Han testa igen o klara 21 sec! 🙂

Mexico….. på high chaparral…coolt o så jäkla verklighetstroget.

Vi såg att Theodor var WANTED oxå! 🙂

Vi åkte tåg och blev rånade….. minigrisen blev lite rädd o jag hoppade högt. Skithäftigt och så jäkla duktiga skådespelare. Det var tunga restriktioner på det här med mobil på tåget! 🙂

SÅKLART tjackade vi oss oxå cowboyhattar…jag o husbandet! FETT COOOLA VA??? 🙂 Helst flodkon där till vänster…..

Till denna dag kom Tonys bror med familj…..såhär såg vi ut när vi fladdra omkring idag!

Mina stencooola grabbar!!!

Imorn lägger jag bilder från Liseberg och Skara sommarland!

Puss på er!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Yihaaa…Howdie

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x