Jag har fått en varning!

Familjeliv har en sajt som jag kikar in rätt ofta på…..

Nu e jag sur på detta jäkla Familjeliv! FAN, igår var det en brud som hade gjort ett sånt jävla puckat inlägg, jag o mina gravidhormoner gick igång på alla 16.

Hon påbörjade inlägget med: Varför heter det BONUSBARN, det är ju knappast någon bonus att ha fått nån annans barn på halsen!
Läste vidare i tråden och tydligen så förväntade sig hennes man att hon bara skulle visa respekt för barnen. För detta hade hon tydligen gjort klart för sin gubbe. Hon skrev oxå fler inlägg där det hela egentligen gick ut på att hon tyckte varannan helg då hans barn var hos dem var pest o pina, att hon tyckte att allt de känslomässiga kring dessa barn var bara jobbigt. Sen var de en massa annat skit…. hela tråden kokade av hetsiga människor.

Jag kokade…..

Så jag skrev att jag tyckte hennes gubbe var ett pucko, att om jag nånsin hade träffat en kille som betett sig som hon så skulle jag bett han dra åt helvete! Att hon var en kall och jäkligt egoistisk människa o att hon fan inte va klok!

AHAPP, vad hände dåra…. jag fick en varning, får inte skriva några inlägg på 24 timmar….. jävla skit! Fan, jag betalar ju för o va me, lackar ur nu så det känns som jag vill gå ur hela skiten!

Bruden skrev ju så jävla provocerande mot oss stackars mammor och pappor som faktiskt har bonusföräldrar till våra barn. FAN….

När jag då läste vidare i tråden igår kväll så visade sig ju att hon egentligen inte hade nåt emot barnen utan tampades med sina egna känslor gällande allt. Aja, whatever…..

VILKET SKIT, varför får man skriva så dumt när man inte får svara med raka puckar!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Minnen….. från livet innan….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x