Ni måste bara regga er!!!

Eftersom jag är en gravid kvinna nu så ska ju faktiskt NI bloggläsare vara lite extrasnälla mot mig….

…därför tänker jag TVINGA er att registrera er på Gratis Bio från min länk här på bloggen!! Tänk nu på att stackars jag ju inte har nåt annat kul o se fram emot i mitt liv just nu än att kanske plocka lite poäng och få gå på bio lite då o då medan ni får dricka RÖDTJUUUT, äta goda OSTAR, bli packad, rumla runt i sänghalmen obehindrat…skulle nog kunna räkna upp miljarder saker till.

Här är länken ni ska regga er på…. http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=65463

Tack FruP, ni behöver min mejladress för att kunna tala om att det är från mig ni kommer: nina_hermansen@hotmail.com

Puss på er och tack! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tattoo….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x