Lite nätshopping vore inte fel…

Jag har ju köpt mig ett tatueringskitt nu….. en helt egen maskin med alla attiraljer. Har surfat runt o kollat en hel del runt detta dåra….sverige suuuger ju när det gäller tatueringstillbehör tycker jag. Det finns inte mycket tillbehör att köpa sig, har hittat några enstaka schyssta nätbutiker som jag nog får handla ifrån eftersom den där roliga frakten gör att allt är så förbannat dyrt att få hem från utlandet! 🙁

När jag kollat runt så har jag hittat annat jäkligt skoj på köpet!

Ett par lite annorlunda converse kanske


Ett par till ungarna oxå….

O så till husbandet…..

Schysst o lite annorlunda top…. cool som fan!

Svarta snorhöga klackar till det här så är du helt klart coolast….

Till jeansen…

Till natten…

Såå snygg väska….

Ett paraply till…

Å så till vår bebis…

Mysig tröja…

En annan nätbutik med mycket snyggt:

Ed Herdy trosor….sexy som fan!

O så i en annan färg…..

Skön o cool…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jeansen var alltså ett skämt….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x