Fy fan vilket bryt….

 (tråkig mage BTW :/)
Lilla lilla gumman!!

Vafan hände??

Där stod jag på ICA o skulle precis sträcka mig efter mjölk när jag hör kommentatorn på radion skrika "Neeeeeeeeeej, hon ramlar, HON RAMLAR…..neeeeej, det kan inte vara sant, Sussana Kallur ramlar vid första hindret"

Där står jag med korgen i ena armen o gråter, högröd i ansiktet står jag bredvid en fräsch dam med rött läppstift o får tårar i ögonen! Kan inte låta bli att öppna munnen då jag känner att jag behöver prata med någon om det här….. "Neeeeeej, stackars henne" säger jag till damen! Damen som faktiskt verkar lyssna oxå håller med mig. Tittar lite besvärat på mig då jag har tårar i ögonen…. men ser magen i samma sekund o minns säkert själv hur känslig hon var. Hon håller med mig.

Hur kan det va möjligt? Att aldrig ha ramlat på tävling tidigare, ladda i flera år inför sitt livs lopp o dra av FALLET på självaste semin i OS?? Stackars tjej…. stackars stackars dig!

Idioten som intervjuar henne efteråt måste ha fått direktiv att hålla igång intervjun så länge så " det-till-slut-blir-pinsamt -för-hela -sverige" länge! Hade jag vart hon i det ögonblicket hade jag LÄTT sagt, " Hörrudu….jag får be om ursäkt men jag pallar fan inte stå här med dig just nu….. jag måste gå o fultjura i omklädningsrummet….sådär så snoret rinner o man får hulka som fan i några minuter. Sen kan vi ta om intervjun….. " men hon är väluppfostrad flickan! Bet ihop o körde hela intervjun! PLUTTAN!!!

Jag håller på dig i England 2012!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fick så fiina presenter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x