Mina verk….

Just ja….

…igår fick jag hem min tattoomaskin!!! 😀 Är så glaaad för den, fick den i födelsedagspresent av min man. Han är en riktig hejjare på presenter. Ellehh…..jo, alltså det ÄR han! Jag fick blommor till jobbet, Lisa Miskovsky skivan….. o så hade jag ju redan beställt tattoomaskinen så den fick bli present tyckte jag! Nån måtta får det va…han hade säkert kunnat köpa mer grejer än så….men då slår jag på snåltrumman o skriker KÖPSTOPP!!! :)Det hade man inte kunnat tro för några år sen, då var jag mellansveriges största slösa….men att nästan göra sig själv bankrupt fick mig att stanna till o börja tänka lite mer ekonomiskt!

Lite bilder på de tatoos jag gjort…..

Tonys skinn är mitt övningsskinn, denna på höger arm.

Tonys vänsterarm……en karpfisk.

Tonys vänsterarm…….stjärntecknet för våg.
Alldeles nygjord, därav det blanka….

Nu ska jag inhandla massa färg o lite annat, sen är det bara den egna studion som fattas 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jodåsåattteee…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x