När man tror så fel om folk…..

Fredag e väl så härlig, dessutom slutar jag 13.30 alla fredagar, STACKARS MIG 😉

Husbandet ska spela sponsorfotboll imorn…blodigt allvar detta, det har letats fotbollsskor för glatta livet. Dom ligger ute hos svärisarna fulla med damm. Tänk att när jag o husbandet träffades så tänkte jag sådär för mig själv att "DET HÄR ÄR VERKLIGEN INGEN SPORKILLE!" Ja, alltså….han va ju en tatuerad rockerskille, såna kan ju inte sporta o framförallt inte va intresserade av sport. Dom lyssnar bara på rock, tatuerar sig dagarna i ända, träffas me sina långhåriga polare, knarkar när andan faller på, går på konstiga klubbar o klär sitt hem i döskallar. ACK, va fel jag hade.

Han har ju vart en riktigt lovande fotbollsspelare i unga år…… dessutom har han spelat innebandy och är en sån där talang som är duktig på de flesta sporter. Jag ba: "STOLT SOM EN TUPP"…..:D Nä, men allvarligt så vart jag jätteförvånad. Nästan chockad…. vadå ha förutfattade meningar?

Vad lär man sig av detta?

Att man ska ge fan i o ha förutfattade meningar om folk….. o jag blir bättre o bättre på det för varje dag som går! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mohahahahaaaaa….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x