3D/4D

På fredag ska vi iväg o tjuvkika på vår bebis.

Vi ska besöka

Det råder en hel del delade meningar om det här….en del tycker att barnen ser ÄCKLIGA ut i 3D….. nu tror inte jag att självaste föräldrarna till bebis gör det utan de andra som tittar på dessa bilder. Vissa ser ju lite läskiga ut, men man ska komma ihåg att det ju inte är ett foto på nåt sätt utan en 3 dimentionell bild på bebis när den ligger därinne i fostervattnet och trånga mörka utrymmet. Det blir ju inte i klass med ett foto på nåt sätt….

Den här graviditeten har ju husbandet fått bestämma det mesta, om huruvuda vi ska kolla könet?? Om vi ska gå på 3D ultraljud, föräldragrupp, profylaxkurser o sånt där…. Jag vill ge honom det då han aldrig varit med om en graviditet tidigare, jag genomgår min tredje…. så jag vill att han "får ut" så mycket som möjligt av det här! FÖR NÅN FLER GÅNG BLIR DET INTE!!!! NOPE, NEVER, ALDRIG, NÅNSIN……

Husbandet verkar va en nyfiken blivande pappa som vill kolla o testa ALLT! Och eftersom jag födde barn senast när alla dessa modernigheter saknades så hänger jag gladeligen på!! Så då blev det 3D koll oxå…. jäkligt spännande, det känns som vi ska få tjuvkika verkligen. En del säger att "NÄÄÄÄ, hur kan ni vilja se hur bebisen ser ut???" ni vet att folk ska ju tycka o tänka en jävla massa…… det man kanske glömmer är ju att de inte är DOM som ska åka o kolla vår bebis utan VI! 🙂 O jag har sett dessa bilder fleeeera gånger, och har då aldrig hittills sagt: "Men oj, er bebis såg ju precis ut som på 3D bilden." Man ser kanske vissa drag men det är som sagt var långt ifrån ett foto. Skulle det vara ett foto skulle inte DET heller göra mig nåt… om jag redan nu får kika på min bebis så gör jag det gladeligen! Jag längtar ju så jag svimmar efter det här lilla livet i min mage!! Jag vill se hur den bor oxå…..

Jag kommer att lägga ut 3D bilder på min bebis på bloggen vare sig folk tycker att det ser äckligt ut eller inte…. så blir det med det! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Uppvaktad på morgonen….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x