Tandställning….

Skolfotograferingen igår hade väl gått sådär tyckte Thedde.

-"Jag har ju så jäkla fula tänder mamma" sa han lite buttert igår. "Å då vet man inte hur man ska skratta?"…..

Det här med skratta på foton har han blivit hjärntvättad med av sin mamma. Jag har alltid sagt….sen förskolebilden….att han ska skratta lite på foton. Ibland har vi fått hem ett foto med ett ansträngt "mamma-har-sagt-att-jag-ska-skratta-på-bild" flinet, ibland har han skrattat så kinderna nästan stängt igen hans ögon och ibland har han bara visat tänderna. Jag själv är uppvuxen med "Le lite på skolfotot, du är så söt då…" O faktiskt så är mina skolbilder nästan snarlika med Theddes bilder….. 🙂

Anyway…… Som mamma till ett barn som säger att dom har fula tänder eller att nåt överhuvudtaget är fult blir man ledsen, dels för att man inte ens kan fantisera om att ens barn skulle ha nåt som var fult och dels för att han tycker att nåt på honom är så fult. Det gör ont i mammahjärtat det….

-"Men hjärtat, du har väl inte ALLS fula tänder, var har du fått det ifrån??" menar mamma helt ärligt.

-"Men det ser du väl, dom står ju ut…."svarar han buttert.

Det HÄR är fula tänder!

Då kan man inte annat göra än att säga att jag tycker han är världens sötaste kille och att han har jättefina friska tänder. Han kommer få tandställning troligen nångång i 13 årsålder. Han ser väl inte fram emot det direkt men vet att hans gom är lite trång och litegrand skjuter ut vissa tänder. Inget överdrivet harbett så….men idag är man petig med tänder, även fast det gäller barn. Jag tycker iofs att det är bra, alla vill trivas med sina tänder….. även fast man bara är 12.

Coolingar som haft tandställning

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

ÄNTLIGEN SÅ HAR JAG FÅTT TAG PÅ MITT HÖRNBADKAR!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x