BYGGLOV À LA NINIS

Asså..det här med att vara ledig på dagarna…… jag har hur mycket som helst o göra.

I morse började jag med att fösova mig, skulle till mödravården och gå på möte om smärtlindring, brrrr…… jag blir kallsvettig bara jag tänker på att om ca: 10-11 veckor så ligger man där o frustar o spränger underlivet! 🙁 I alla fall så vaknade jag 7.37 och var där 7.55…va? Inte illa pinkat för en sengångare med medicinboll på kaggen….*stolt*

Mötet gav väl egentligen inget mer än jag redan visste…bara skönt o få en repetition på vad som komma skall…..brrr ryser igen…

Nu håller jag på o flyttar rummen…. tog en rätt kul bildpå mig när jag hade snickarbältet på mig. Det finns många sätt att ha på sig ett snickarbälte när man har nåt i vägen i fram…. bild kommer sen när jag hittar kabeln, ja..nångång under dan tror jag.

Nu ska jag snart ner på stan, äta lunch me gubben, fika me en kompis, sätta sprätt på mina presentkort…behöver fynda lite grejer till Elliots nya rum och vårt badrum med det nya badkaret….*KÄR*…

Puss så länge

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

MEN VA I H-E!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x