Anstränger vi oss tillräckligt för varann??

Anledningen att jag frågade er angående ansiktsbehandlingar o sånt var att jag börjar bli lite intresserad av att unna mig sånt. Vet inte om det har med åldern att göra…..klart man är skraj o skrutta ur totalt liksom. Jag vill inte SE gammal o skruttig/sliten ut fast jag fyllt 36.

Jag är direkt ingen ytlig person så… men jag ser gärna bra ut och mår dåligt om jag går längre perioder med bara uppsatt hår i en tofs o nada smink. För min del är det viktigt att få göra sig fin lite då o då…. Sen blev ju inte min karl ihop med en sminkad brutta i topform för att hon efter nåt år skulle falla ur o totalt skita i hur hon såg ut. Jag anser att det lite är upp till var och en att anstränga sig för varann. Att göra sig intressant…

Jag vet många som hittat rätt man i sitt liv o numera skiter i utseendet. Inte helt kanske men mer eller mindre…"Jag har mitt på det torra" frasen liksom. Fan, så är det ju inte alls…. klart att både hon/han vill ha nåt fint att titta på. Inte att man är hypad till tänderna 24/7 kanske, det är omänskligt…. men att man har nån därhemma som bryr sig om sitt utseende. Som bryr sig om att vilja vara fin för sin älskade. Å det är väl inte fel??? Ska man palla o leva ihop i 30-40-50-60-70 år så vore det väl fan om den andra såg ut som en skrutt för jämnan?!

Klart att de flesta män säger att de tycker sina kvinnor är fina naturliga, men jag tror inte att de sticker under stol med att de tycker sina kvinnor är fina när det gjort sig i ordning för en utekväll heller. Att det kanske rycker i brallerna lite extra när han ser den där urvackra ladyn som faktiskt tillhör honom…… 

Å såklart känner vi kvinnor att våra män är riktigt snygga när dom shejpat till sig för en utekväll….samtidigt kan ju han va det sexigaste man sett en tidig morgon med rufsigt hår o skäggstubb.

Sammanfattningsvis så tror jag ALLA mår bra med en person vid sin sida som bryr sig om sitt utseende….

Själv så längtar jag JÄTTEMYCKET efter min vanliga kropp!

* Att få böja sig ner utan o få upp maten i halsen igen.
* Att kunna ha sex normalt
* Att få på sig vanliga åtsittande kläder som inte sitter som ett bananskinn
* Att kunna ha string o se sexig ut i det 🙂
+ MILJOOONER SAKER TILL…. orkar inte ens räkna upp allt.

Jag ska så smått sätta mig ner o planera vad det är jag ska berika mitt utseende med sen när jag fått tillbaka min kropp! Blir det ansiktsbehandlingar av nåt slag? Blir det blekning av tänder? Blir det att göra nåt åt mina troligen ursugna pattar? Blir det att börja gymma som fan? Blir det att börja fixa naglarna regelbundet….ja vafan som helst….

Vad skulle du vilja berika ditt utseende med??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vill man ha en rockersbebis ska man handla här!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x