JIHOOO …. …

JIHOOO…. juuublaaar! Det var inget konstigt med mitt sockervärde. 4,7 hade jag…. jättebra tydligen! Så då är det den där juicen jag bara MÅSTE ha på morgonen som är boven i dramat! Jag skiter i att det bli högt en stund, jag måste få dricka juice till frukost…. THAT`S IT! O sen det här:

2 ostmackor och kaffe! Får jag inte det kl. 9 varje dag går jag av på mitten….. 🙂

Vet inte om jag berättat det men min barnmorska är oxå gravid, och ska ha 2 veckor före mig! Hmmm….vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Det känns INTE bra på nåt sätt…. igår när jag var där så skulle jag sätta mig ner o liksom förklara hur jag mår.

"BRA", sa jag kort o gott.

"Jamen" sa hon "det är ju här du ska tala om hur du verkligen mår"….. och hur puckat känns det då tror ni??? På andra sidan bordet sitter en annan flodko o är andfådd precis som jag o så ska jag sitta o beklaga mig! Näää, det gick fetbort…. jag klagar inte speciellt mer än att man vill ha kolla på att alla sammandragningar o ilningar i pullan är som det ska!?

Hon ska i alla fall sluta nu snart o då får jag en annan barnmorska….problemet ur världen o faaan va jag ska klaga! 🙂

Hörrni, gick på nåt igår…. gick på reklam o köpte sånt här

Ett slags sandpapper som ska ta bort hår. Det söööög ju! Det enda det gjorde va o riva sönder så man kände sig lite skinnflådd. Meningen är att det ska "slipa" bort håren….. armarna brann kan jag säga. Testade lite på armarna…..hade tänkt att man kanske kan slipa lite bikinilinje och ben. Det gick åt helvete….jävla skitgrej!

Masken däremot ska jag ge en chans i dagarna….djuprengörande, har hört att den ska vara bra. Vi får väl se…

Ska i varje fall köpa vaxstrippar nu så jag blir av med allt hår som inte ska vara ett tag, husbandet får hjälpa till…annars kommer väl blygdläppar och armhålor följa med i vaxstripparna! Jag har ju t ex inte sett min snipa på flera månader, jag liksom chansar när jag fixar bikinilinjen. För o inte snacka om benen… svarta långa hårstrån lite här o där när man kollar nära. HUUUUU….*spyyyr*. Nu är det 9 veckor kvar till beräknad ankomst på bebben….måste ju fixa till underredet där nere så man ser lite proper ut.

Förresten… nån som har idéer på hur man får en sån här katt att gå ner i vikt och ändra dygnsrytm på. Han vill bara ligga inne o sova på dagarna när jag är ledig…sen ska han soringa ut o in på nätterna så jag fan blir galen! Är man inte pissnödig så vill katten in/ut! SUCK….

Här har han precis druckit ur parasollhållaren…..mums!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hur stora idioter är folk egentligen?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x