Skrotarlördag!

Jahapp…. somnar man vid kvart över 9 blecket så är det rätt svårt att "orka" sova länge på morgonen! Huuuu…. Ändå så är jag uppe tjufler ggr o kissar varje natt. En viss MR i magen ligger snyggt o trycker på blåsan numera. Nu måste jag fråga!! Min bebbe i magen har nåt konstigt för sig känns det som…. på riktigt så känns det som han får kissrysningar, kan dom få det tro?? Han liksom skakar till lite då o då…. supermärklig känsla….. Bara det inte är nå tics! 🙂

Jag o Thedde (som oxå är morgonpigg) har precis käkat  mysfrulle
……o när vi e klara så ser det ut såhär. Jag gillar mer o plocka fram o göra
mysigt med tända ljus än o plocka bort när alla är klara…

Snyggt uppslag på tidningen där :(’

Jag har ju som sagt var fixat o donat i de casa nu under 2 dagar, tror att jag faktiskt börjar o "boa" lite smått. Ni vet sådär inför när bebbe ska komma till oss…. I hegen nu så åker vi o hämtar spjälsängen, gör plats för den…. o sen ska ju mitt syrum fixas klart.

MEN VAFAN, jag är ju för i h-e halvt handikappad, orkar ingenting! Får ont i ryggen av lite klädvikning…. det är så sjukt frustrerande! Jag är "skrotardrottning" ju (skrotare är när man är superhaj på o få hela dagarna o gå bara genom o fixa o dona hemma). Så gissa om jag är irriterad som fan nu när jag liksom inte pallar…. Idag ska husbandet få hjälpa, jag ska peka o så får han göra…. för idag mina vänner så är ryggen ond på mig! Kom knappt upp ur sängen i morse….

JODÅSÅATTTEEEE……..men annars äre bra! :/

Lyckades i alla fall byta ut mina gardiner i köket, dom som hängde är jättefina men det var nåt som störde mig i dom! Vet fan inte vad… så jag tjacka nya o hängde upp dom. O dom ÄLSKAR jag…..det är grönt, svart o beiget i dom. Passar perfa i det lite grönaktiga hemmet numera.

Ja, då ska väl jag så smått hanka mig vidare, vagga mig fram  o fortsätta skrota medan sjusovarna sover skönhetssömn!

Skrotardojjerna är på…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Cleaning projekt….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x