Idag har nåt stort hänt här hemma!!!

Då är snart en slapparsöndag till ända…. idag har det varit väldigt soft!

Vi tog det lugnt på förmiddan med husbandet på sin dagliga promenad. Jag o Eliiot cyklade bredvid.
Jag är sååå stolt över honom, han kämpar på som tusan nu. Han ska ju gå ner typ 10-20 kilo till jul! Han började i augusti o har vart jätteduktig…. han går på ett "kom igång" träningsprogram som är uppbyggt på raska promenader, styrkepass och konditionspass varvat under veckorna. Jag har vart så ambitiös att jag t.o.m gjort ett papper han fyller i varefter han avklarat sina pass. Sen äter han bra under veckorna o har en ätardag på helgen. HEJJA HUSBANDET!! Du kommer fixa det här så jäkla bra… han har redan tappat massor tycker jag! Sååå bra morot för mig sen som ska vara allmänt jättefet efter jag tryckt ut den här Milo ur magen……

Efter promenad, frukost o dusch blec det kolla på Thedde som lira fotboll..dom vann med 6-3. Alla ungar glada o nöjda thank god…. Theddes humör är ju sådär när det gäller förluster annars. Undra var han ärvt det??? För jag är ju INGEN TÄVLINGSMÄNNISKA 😉 eeehhh….

O nu hörri, nu har nåt stort inträffat här i huset! Elliot har haft en tråkig eftermiddag och då föreslog hans mamma att han skulle baka. ALLDELES SJÄLV!!!

O kolla vad han åstadkommit…

Chokladbollar som var gudomligt goda.

Såhär stolt o glad var han efter sockerkakan var klar!! PLUTTEN!!

Ja, här ser man ungefär hur stor röran var efter bak-kalaset…men vafan, jag har
en bakande unge!! 🙂 *stolt morsa*

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Misslyckade bröllopsfoton…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x