Kärringjävlar i bilar!! GRRRR…..

Varför slår det aldrig fel??

När jag får bråttom till jobbet på morgonen så är det alltid nån kärringjävel framför min bil som vägrar köra fortare än 45 km/h. Dessutom stör jag mig förbannat hårt på att man liksom inte gasar upp sig för varje växling, utan bruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm, bruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm…..seeeegt o sakta som fan upp till 45 km/h! Det skulle sitta så jävla fint med nån slags övernaturlig bil under arslet då. En liten knytnäve med en boxningshandske på, modell jättestörst, som liksom knockade bilen framför så den fick en jävla fart!

Fy fan, ni hajjar inte hur jävligt jag ångar upp mig….. jag drar av såna haranger i bilen så instrumentpanelen rodnar. Blir glad varje gång barnen inte är med….för jag kan FAN inte hålla mig från o irritera mig o svära åt vederbörande framför mig. Det värsta är när det inte ens är en tant, utan en brud i 25 årsåldern eller nåt.
 
Jag försöker faktiskt ALLTID föregå med gott exempel inför mina barn men när det gäller det här så bara går det inte!! Jag svär som fan fast ungarna sitter bredvid…. så numera har barnen oxå liksom fångat upp det här och ibland kommer det typ "De e säkert en kärring i bilen framför" …..

Då känner jag att jag ALDRIG MER ska svära i bilen…. men, det får vara min last! För nåt mer irriterande finns fan inte! Jag blir upprörd nu, känner hur det blossar i kinderna, hur hjärtslagen går upp lite och hur jag vill ut o leta upp kärringfan från i morse o skälla utna!

HORMONES…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

mitt första mobila inlägg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x