Vecka 31 magen….

I`M GIGANTIC!!!!

31 veckor gravid och ser ut som en koloss…….

Jaa…. har ju inte lagt ut bild på hur jag ser ut egentligen på länge, kan ju bero på att jag känner mig riktigt jävla ful! Ja, det gör jag… kan inte rå för det. Men när man sväller till oigenkännlighet på 2 röda är det lite svårt att ta till sig det….

Allvarligt, när jag själv tittar på bilden så har jag liksom svårt o fatta att det där är jag!? Men det är det va? 🙂

Idag slutar jag kl. 12…. överförskönt! Ska fika me tjejerna, dricka en enkel latte o bara njuta tror jag. Får väl höra lite smaskiga detaljer om helgen då det var partaj, jag är glad bara jag får höra dom…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Idag när man kom hem hade man fått….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x