Mammakläder och craving JUST NU!

Morgon CRAVING just nu!

BANAN, KALASPUFFAR O MJÖLK

Hmmm… detta är skumt, jag gillar inte ens kalaspuffar i vanliga fall. Nu när jag vaknar på morgonen kan jag knappt vänta till jag får gå upp o göra i ordning tallrik av det här….. När jag är uppe o kissar vid 4 tiden är det nästan så jag kilar till kylen…men jag hejdar mig o går o lägger mig igen.

Vad har jag hunnit med mer…… gääääääääääääääääääsp, min lediga dag…..

Jo, till frukosten bläddrade jag i höstens katalog från H&M. VAFAN….. allvarligt, har inte kvinnor varit gravida tilräckligt länge för att H&M ska kunna bjuda på fler än 1 sida!!!!! mammakläder????

Det här var allt som fanns…. vet att det finns andra sidor och klädbutiker som har mer men jag tycker nog att H&M ska vara ett företag som har mer. Dom har ju så mycket barnkläder…går inte dessa två saker hand i hand???

Ungarna ska vara fina men den gravida morsan ska nöja sig med ett par braller o 2-3 toppar…. näää…diss på det!

Ska fortsätta kolla på rix morronzoo på TV! nu….. det var en skum upplevelse, jag har sett samtliga på bild men o se dem in real life var strange! 🙂 Titti ser äldre ut än jag trodde, Gert är sig lik och Roger var mer alert än jag trodde….. aja….

Vi hörs under dan…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag är KÄÄÄÄÄÄÄR!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x