Måste jag ringa till förlossningen tro??

Söndag….. redan!!!

Tänk vad tiden går fort när man har det skönt och lugnt och bara får njuta av ledighet!?

Igår åkte vi hemifrån kl halv 9 och kom hem kl 12 på natten…. så fullspäckad dag blev det! Theddes innebandycup first of all, dom kom tvåa i hela cupen. Han var duktig min finska lilla pojke….. (ja, han har psyke därefter, blir SNE SOM FAN om han släpper in nå bollar)….

Därefter lunch, fika och strosning på stan….

Sen åkte vi ut till Åsa o Micke, ett par vänner…. dom bjöd på middag! JAG ÄLSKAR och komma till färdigt middagsbord! Finns det nåt bättre???

Dock så kantades eftermiddan kvällen av en jäkla massa sammandragningar, tjufler i timmen dessutom hade jag som mensvärk i båda äggstockarna…..  Min kompis Åsa tycker att det låter som jag måste ringa in till antingen förlossningen eller barnmorskan!

Men, det vill inte jag….. jag vågar inte känns det som! Bättre o avvakta o se om det fortsätte likadant idag…. Det som är e väl att det kan mjuka upp lite för mycket därinne och det hela sätter igång för tidigt, så det VORE ju bra o kolla upp det kanske. Men jag väntar…. o blundar lite för det ett tag till! Det känns ju ganska bra just nu juh….;)

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon… såhär blir jag väckt.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x