Sååå najs o va Buzzador!!

Idag anmälde jag mig till den här kampanjen på Buzzador.

Nu ska jag få hem olika smaker o så ska mina ungar + alla andras ungar som råkar hälsa på oss få smaka! Då kommer jag få en liten kylbag utanför dörren om några dagar där det kommer ligga en hel drös med dessa i….. Allt är givetvis gratis! De e de som e så schysst me o va buzzador.

Hittills har jag fått vara testperson för:

EXTRA halstabletter, fick hem 15 påsar med halstabletter!
BAVARIA ost, typ brieost i 3 olika smaker, tror det var 10 små förpackningar.

Sen har jag fått en drös med andra erbjudanden som jag tackat nej till…. bla att ha en reuter hemma….

Nu fick jag den här drycken…. smaskens!!

Om du skulle vilja bli en buzzador ska du gå in via den här!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

JÄVLA TJUVAR!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x