Profylaxen…o föräldrautbildning…. JAG ÄR FULLÄÄÄÄRD!

NU är jag fullärd, nu kan jag åka o flåsa ut den här grabben i ett nafs ba….

Nee, inte riktigt kanske. Profylaxen verkar skitbra, mycket avslappning och positiv bild träning. Gillar lite sånt där "kokooooo" jox!

I morse sen så hade vi vår första föräldrautbildning….. vi går den bara för att husbandet ska bli en klippa på det här med att assistera mig vid förlossningen sen! Kanske inte bara därför… jag som börjar bli gammal o grå har totalt glömt bort allt vad förlossning och spädisar innebär, jag behöver en refresher på ämnet!

Grupperna verkar helt ok, såklart att det finns jon i varje sån här grupp men de flesta verkar va riktigt trevliga o roliga människor som man kan tänkas o träffa över en fika eller två längre fram.

Måste berätta:
Igår på profylaxen så fick vi ju då öva på hur man masserar varandra….. eeeh har man lätt för att garva ihop så kan ni ju tänka er. Rummet ska vara avslappnat med tända ljus, alla är tvärtysta o så alla vi tjocka kärringar som gnider på våra gubbar… husbandet garva så han hoppa. Lätt o hålla sig…fick dra till han ordentligt för att han skulle sluta. Varje träff avslutas med avslappning…. o jag var avslappnad som en urmjölkad kotutte där jag låg utfläkt på en saccosäck. Då bestämde sig karln för o få restless legs….han påstår att han lider av den åkomman….nåja….  låg o sprattla som brunstig skalbagge på mattan. Lätt för mig o slappna av….NOT!

…..men det lilla jag fick vara avslappnad var ljuvligt! Hon som håller i kursen har en  underbar röst att lyssna på…snacka om att sånt är viktigt för att komma "in the mood"….

Ska fan spela in henne nästa gång tror jag….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu ska vi träna inför förslossningen! FÖRLOSSNINGSPROFYLAX!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x