Snipan som försvann!

Jag har ju ett litet smärre bekymmer, jag har ju inte sett min snipa på X antal månader mer än i spegeln. Det jag rakat det har jag chansat mig till…klart att husbandet finns till förfogande men eftersom jag duschar på morgnarna så är han inte vaken o jag känner att det vore synd att väcka honom 6 för att han ska hjälpa mig med snipan…..

Frågan är om jag ska ge fan i´t alldeles….bara låta det växa vind för våg. 70 talet here i come…. vi bränner bh:arna o låter sniphåret växa till ett buskage. Vad kommer barnmorskan att tycka…. tycker dom nåt alls vid det här laget. Dom lär ju ha sett ett antal snipor i alla konstiga formationer. Är det rent av bra för bebis o komma ut där det finns hår? Man har ju hört att det finns en liten anledning till varför bebis kommer ut 3 cm från avfallsstationen….. det sägs ju ge bra bakterier som gör att de inte får allergier o skit av allt. Kanske bra med buskar omkring fejjan oxå för dom när de tittar ut?? Vad vet jag…

Ja, världsliga bekymmer man har…..

Benen går fortfarande bra……det är lite värre uppåt…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

IDOL….. hur tänkte ni här??

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x