Helgen i lite bilder….

Gomorrooon gomooorrrooooon….

Klämkäckt så det bara dånar om det va? 🙂 Måndagmorgon vet ni ju redan vad jag tycker om…. snark! Men….  NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER!!

I helgen har vi som vanligt pulat hemma…jag har ju fått den där berömda "boa" genen i mig nu…. vill fixa o dona o få färdigt hemma tills bebis kommer…. det är ca 7 veckor kvar men jag vet att jag vill ligga som en passja de sista veckorna o glo på filmer, äta upp mig och skrota så better fix it now när jag fortfarande pallar någorlunda.

Här ska vår lilla MILO sova…. vi lyckades trolla fram lite plats i vårt sovrum.

Hmmm…. sen åkte MILOS pappa o köpte lite grejer…. han skulle köpa krokar o kom hem med
med det här. Nappflaska, tops till naveln, rock star baby schampo och puder till rumpen. Schampot trodde han va olja men spela rolle…. schampo behövs ju oxå! 🙂

Senare var vi hos ett par kompisar, ni vet hon som väntar barn 6 veckor före mig… såhär fina var vi med våra magar. Tror banne mig att min har ramlat ner lite eller så har jag redan nu nån slags hängbuk! Hon har mindre än 2 veckor kvar nu…. AAAAVIIIISS!! 🙂

Vi åt…… tamdadaaaaaa….. fy fan så GOTT!! Smörgåstårta…. kolla in min bit! 😀

Ahappp… det var det….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Busborgen just nu! Ungarna svettas

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x