Vårta i fejjan??

Va nyss in på affärn o köpte min Måndags-ranson Ahlgrens bilar…och Stimorol Fusion.

Har ni sett??? NU MER I PÅSEN!!

Jag undrar en sak? Om man har en vårta stor som en femtioöring i fejjan skulle ni ta bort den?? Det var en i kassan där som hade en hudfärgad så kallad vårta i ansiktet. Jag stirrade (helt ofrivilligt) på den groteska vårtan. Kan inte tänka mig att jag är ensam om den företeelsen…..tyvärr! jag tycker i alla fall att jobbar man typ i affären, träffar en jävlans massa folk varje dag så vill man väl ta bort den. Jag talar av egen erfarenhet…. jag har haft en prick på min haka, tidigare…. en leverfläck var det. Men jag märkte att många tittade på den så jag tog bort den…..o det är det bästa jag gjort! ALLVARLIGT…. 

Jag har några till som jag har på kroppen som jag ska ta bort sen när bebis kommer. 

Men vad tycker ni???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fuck – up kassan!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x