Dagens gnäll….

Förlåt…men nu måste jag gnälla av mig lite igen, o vilken tur att det här är min blogg o att jag får skriva va tusan jag vill här. Jag behöver bröka ur mig känner jag……

ALLTSÅ, jag blir så in i helvetes trött på alla gloapor…..idag har jag vart på stan med min kompis Kattis. Skittrevligt med lite fika o sånt smått o gott. Sen föreslog hon att vi skulle gå på stan lite….. okej. Jag drog mig nästan lite för det eftersom jag den senaste tiden känt mig så jäkla uttittad var vi än är….

Men allvarligt talat nu…… är det så in i helvetes faschinerande med en gravid tjej????

Vad exakt är det man tittar på????

O vad exakt är det man glor så jäkligt på så man knappt kan slita sig med blicken???

Jag försöker sätta mig in i situationen själv nu, som ICKE gravid…. o jag kan fan inte minnas att jag glott så överjävligt på nån som är gravid.

Det är skitjobbigt….. jag tycker verkligen det. ´Det känns som att folk tycker att det är OKEJ att tok-glo på en som är gravid. Men vet ni, det ÄR det inte…. man känner sig uttittad precis som alla andra skulle göra om nån stirrade på er.

Om det nu är så att man tittar för att man tycker det är vackert så behöver man ju inte stirra ihjäl sig…. slå ett öga bara, sen får det va bra.

Om man nu tycker att fy fan så äckligt med sån stor mage, så ge fan i o titta alls…..

Men vet ni, jag lider verkligen av det här…. jag tycker det e jobbigt att bli så uttittad. Det kan nog bero på att jag inte riktigt är tillfreds med mig själv nu, inte bara kroppsligt utan att allt är lite jobbigt. Jag har svårt att gå bra (då menar jag som vanligt, jag måste vagga lite för det gör så förbannat ont o gå), jag blir andfådd av allt….. osv, orkar inte ens gå in på allt. Men ni hajjar va??

Några saker jag verkligen ska tänka på i framtiden som ICKE GRAVID!!!

* Jag ska ALDRIG kladda på nån gravid tjejs mage som jag bara känner litegrand, jo kanske…men då skulle jag fråga först!!

* Jag ska ALDRIG kommentera hennes graviditet, typ hennes storlek på mage, hennes sätt att gå, hennes mående eller nåt överhuvudtaget. Jo…jag ska bara säga att jag tycker att hon är vacker. Det är det enda!!

* Jag ska ALDRIG säga "Oj, är det såååå länge kvar" när hon berättar hur många veckor hon har kvar till beräknad födsel.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Asså…. nu fattar jag varför vissa killar har såna problem!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x