GYNSTOLEN….. är den från helvetet???

Hörrni, jag va ju hos doktorn igår, ni kommer kanske ihåg mina sammandragningar som eskalerade? Barmorskan Susanne sa att NEJ, NU SKA DU KOLLA UPP DET DÄR! Å jag lydde….

Allt såg bra ut, inget som börjat öppna sig än men doktorn kunde tänka sig att jag denna gång skulle få lite tidigare….. JIPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! Men hur många kvinnor har inte fått höra det o sen gått över tiden med 2 veckor typ…. snark! Så jag trot när jag sert! Men de vore gryyyyyyyyyyyyyyyyyymt skönt, hejja MILO…väx klart nu!!

Aja, men allvarligt….gynstolen….. är det en gåva från helvetet eller?? Allt som har med en gynstol att göra är vedervärdigt, den ser ju t.o.m pervers ut!! Usch vad man känner sig jätteutlämnad när man ligger där…..
"Glid ner lite" säger hon….. o en annan spänner skinkorna så man blir blå för att liksom inte öppna upp hela härligheten. Glider man ner så öpnnas allt lixom… dom har sina knep dom små rackarna.

Tyckte t.o.m att stolen krympt, så liten var den inte sist jag låg i den. 🙁 Jag vet, de e mitt ärsel som vuxit sig gigantiskt som gjorde krympningen.

Visst är dessa stolar bra, man kommer säkert åt perfekt o ser jättebra men fan jag gillar den då inte. Gynbesök är pinsamt, genant, utlämnande och så himla privat så det finns fan inte ord. Killar har det lite lättare på nåt sätt…. dom halar ju bara fram den o slänger upp den på bordet. Inget spretande där inte… jag tror killar får tänka "visa rövhålet i en uppspärrningsstol" om de ens ska komma i närheten av hur det känns att ligga i en gynstol. Fan, ytterligare en grej som är så mycket enklare för killar…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag lyckades lura me mig karln till IKEA

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x