Levnadsstil gör så himla mycket!!

Satt o kollade bilder på oss häromdagen…. snacka om att man ser hur vi pendlat i vikt jag o husbandet. Den här bilden är tagen bara några veckor innan vårt bröllop 2006. Här var vi nog som smalast han o jag….. vi tänkte mycket på vad vi åt och levde sunt och hälsosamt med inte för mycket fest, bra mat och promenader regelbundet. Jag minns att vi mådde så himla bra både han o jag…. Det ÄR ju verkligen så att man MÅR SÅ HIMLA BRA AV ATT LEVA LITE SUNDARE!

Såhär i efterhand tycker jag inte att det var jobbigt på nåt sätt, bara ett sätt att leva….. ett härligt sätt att leva som gjorde att vi båda kände oss så väl till mods.

Här är vi o hälsar på

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckans ”ATT GÖRA” lista….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x