Ta er tid för AVSLAPPNING….

Profylax gick jättebra, det kändes så tomt medsamma vi kom dit…. å det visade sig att det var lite färre folk med. För ett utav paren hade fått sin bebis i lördags. 4 veckor för tidigt….. allt hade gått jättebra och de var redan hemma o snusa bebis. GRATTIS HANNA OCH PONTUS TILL ER LILLA BIRGER (coooolt namn) Jag vart alldeles tårögd…. o alldeles avis. Nu längtar jag så mycket efter MILObebis så det e inte klokt. Jag vill se hur han ser ut, vem han är och hur han luktar. Ååååhhh…. hjärtat är nästan överfyllt av starka känslor för min lilla bebis.

Igår fick vi testa en rätt häftig grej. Hålla stenhårt i 2 isbitar i 40 sekunder, de 40 sek skulle vara självaste verktiden för att ha en topp på slutet på 10 sek. AJAJAJAJAJAJAAAAAAAAAAAJ vad ont det gör o hålla hårt i is. Men då använde vi oss av den målbilden, avslappningen och andningen vi lärt oss och smärtan blev på riktigt mycket mindre.

Jag är supernöjd med vår profylaxkurs. Den har gett oss verktygen att verkligen klara av detta på ett bra sätt. Sen kan man ju aldrig veta hur allt blir men går allt som det ska och efter regelboken så kommer vi ha stooor hjälp av det vi lärt oss. REKOMMENDERAS!!

Husbandet somnade på avslappningen igår, han drog stockar så det eka i hela rummet. Fick dra ett knä i sidan på han så han skulle vakna. Men där ser man vad avslappning ger. Nu ska vi öva hemma. Både på avslappning, målbild och lite massage….. aahhhh….. Det är helt underbart ju! Nu ska jag leta efter sån plingplong musik som bara ska vara på i bakgrunden i rummet, tända ljus, ha lite mörkt och sen slappna av och njuta av lugnet.

Jag tror att alla människor (gravida och ICKE gravida) skulle må bra av små såna här stunder i sitt liv några gånger i veckan. Tror inte ni det? Att det skulle lugna alla stressade själar som finns där ute. Det gäller bara att ta sig tid, att verkligen göra i ordning för den här lila stunden….. om inte annat så i badet på kvällen, stänga dörren om sig, tända lite värmeljus och bara vara en stund. Man ska hitta ett ställe, det kan vara en bild man sett, ett ställe man vart på… men stället ska ge en lugn. Jag har själv ett ställe som jag bara sett på bild…men det är helt underbart. Låter kanske lite "haschvarning" på mig nu men testa vettja…. det funkar verkligen!

Ta er tid o slappna av lyder rådet från Ninis idag!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Konstiga vackra moln på himlen…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x