S.O.S Familj

Var det nån som såg s.o.s familj igår???

MY GOD!!

Jag höll på o smälla av….. jag var så förbannad så jag koka. KAN bero på mitt nuvarande humör men fan om mina ungar betedde sig sådär….  hur står man som förälder utnär det är sådär i en familj? Glåpord som jävla idiot är vardagsmat…. att en tonåring står o skäller en i ansiktet är en annan vanlig syn! Hur kan det bli sådär?? Vafan är fel när det blir sådär??

Thedde sa mitt i programmet: "Mamma, jag skulle aldrig våga göra sådär mot dig". Piiiiuh, det va skönt o höra…. för om några år är han större än mig….
Ungarna var faktiskt chockade över hennes beteende…. dom kunde inte förstå att en som var 12 år fick bete sig som hon tjejen gjorde. Bra det…kanske att jag lyckats lära dom lite vett o etikett här i livet!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ojoj…. fullt upp idag! KALAS….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x