Nu har jag tatuerat husbandet igen…

God eftermiddag….framåt kvällen…. ja vad är det när klockan är kvart i sex?? 🙂

Vad har vi gjort idag då? Inte mer än vaknat, ätit frulle…. degat lite…. åkte o köpte små kläder till söta Meja som föddes i förrgår. Sen blev det mc donalds…

Nu har jag precis avslutat en tatuering på husbandet. Jag har tatuerat in namnet Milo på hans bröst…..

Till en början tyckte jag det var jättekonstigt att han skulle ha det där fast Milo inte är född än. Men hans svar på det fick mig att tänka helt annorlunda. Vad som än skulle hända så har vi alltid haft en Milo hos oss….. så enkelt är det. Det som skulle kunna vara något av en katastrof är väl om det nu mot alla odds (och  ultraljud med snoppen fladdrande) skulle vara en liten flicka. Då tror jag att det där Milo får stå för arbetsnamnet på vår bebis 🙂

Husbandet har ju en hel del tatueringar på hela kroppen, men det finns tydligen ingenting som slår smärtan att göra på bröstet. Idag tyckte jag nog mig skymta en liten tår i ögonvrån. Det värsta med att göra en tatuering på nån man verkligen är nära är att de på nåt sätt slappnar av i allt…. att visa hur ont det verkligen gör. Så gör han ju aldrig hos någon annan tatuerare!!  Så då blir jag lite irriterad för att han rycker o har sig….. o så känns han nästan sådär blödig. "ÅÅåååhhh…nniiiiinnnaaaaaaaaaa…. det gör sååååååååååå oooooooooooont" tjafset!

"Bit ihop nu för helvete" säger jag sammanbitet som måste koncentrera mig på att få raka linjer! 🙂

Jadu, man vänjer sig väl aldrig vid känslan av att bli tatuerad. Jag tycker att för varje jag gjort så har smärtan varit mindre och mindre…. beror säkert på var man gör det. Mina stjärnor på magen kändes knappt….men det beror väl på allt ister och uttänjd hud som är där….. hahaha….

Aja, jag återkommer med bild på tatueringen längre fram, idag pallade vi bara konturerna. Ifyllningen får vi ta när han känner sig starkare min macho man! 🙂

Nu ska vi åka o titta på lilla Meja, jag kommer säkert gråta…..

Puss & Kram o ha en mysig söndagkväll!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Burp…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x