Sitta o sova e sådär!

Godmorgon kära vänner!

Idag är det torsdag o regnet öser ner utanför! Jag tycker det e mysigt att vakna till regn, höra regnet slå mot fönsterblecket…mindre mysigt när man ska ta sig nånstans….tur att jag inte har nåt planerat förrän halv 2, då vi har sista föräldragruppsmötet.

Inatt har inte varit någon rolig natt. Jag har fått sitta upp o sova pga av hemsk halsbränna!! Vandrat av o an o bara tyckt lite synd om mig själv…. husbandet har legat o slaggat bredvid som ett barn. Sen får jag lite hjärtklappning av trycket från magen upp mot hjärtat…inte världens behagligaste känsla. NO….

MIIIIIIIIIIIIIIILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO…du får komma tidigare, bara så du vet!!!

Är det jätteovanligt att föda 5 veckor för tidigt??? 🙂

Aja… nuska jag sy lite…. återkommer senare!

Kram o ha en bra torsdag

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Niiinis stroganoff!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x