Hemmafru..javisst med ett fett jävla konto så!!

Håller på o lagar mat till husbandet….

…. han kommer hem till lunch Jag skulle nog trivas o va hemmafru, en kortare period ska jag säga för resten av livet eller snacka flera år på raken så skulle jag totalt ruttna!!! Fy fan vilket liv….

Sen finns det ju olika sätt att vara hemma på…. vore vi toktäta med massor av tillgångar och ett fett boende så skulle jag helt klart kunna vara hemma hela dagarna och bara göra sånt som jag tyckte om. Kanske bo i USA och vara lite halvlkänd sådär…. då skulle jag säkert se ut såhär:

Men ett vanligt jäkla svenssonliv med en svenssonlön……nääää fy fan! Det går fetbort… som sagt, en stund….men inte längre!

HEPP…nu ringde klockan på pastan! GOTTA GO…. hörs sen….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Min lilla ridpojke…sååå impad!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x