Gina Tricot!

God söndagkväll allihop….

… jag sitter här vid datan nu. Fick sova lite på dagen…thank god, det behövdes! Därefter har vi vart hos svärisarna, blivit bjudna på mat…. o så har jag tatuerat klart den där Milo tatueringen! Ska ta bild på den sen när den läkt. Husbandet var nog snäppet tuffare idag när vi tatuera… men ont gjorde det! O vem ska inte tycka synd om han om inte frugan. Jag ger honom det….. lilla tussen.

Hörrni, huuuuur glad blev inte jag när jag såg att

Ha en trevlig kväll nu…. njut av sista lediga dagens slut. Själv kollar jag in Miami Inc o sen blir det Ensam mamma söker.

Puss & Kram…ska ta hand om husbandet som precis frågade hur vi skulle få söndagen att räcka länge. Hmmm, jag e nog inte poppis som somnar i soffan vid 20 varje kväll….. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ingen gnällblogg men ibland måste man….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x