Helgen i bilder….

Lite bilder från helgen:

Thedde fick en kross av sin mormor och morfar för några månader sen, i helgen fick jag för första gången se detta. Det är med hjärtat i halsgropen man ser honom åka…… Dock så har vi köpt ALLA skydd som finns på marknade för att ge han allt skydd han kan få…. En dröm för lilla Thedde som äntligen går i uppfyllelse! Visst e han coool? 🙂

Ja, husbandet roade sig med att få upp mig på vågen i helgen. Om ni nu ser vad det står med tanke på 2 huvuden o ett par knubbiga fötter….. Jag har inget annat som försvar mer än att detta var precis efter vi ätit och att jag är höggravid! Jag har gått upp ca: 15-16 kilo nu….. började på 70. Tråkig övervikt redan innan då jag tampades med mina "sluta röka" kilon….. suck. Men men..jag ska minsann ta nya tag o hoppas den där vagnen håller för terrängpromenader från helvetet! 🙂

Jag tog ett foto på den igår (inte det bästa)….. dessutom hade han hunnit fylla hälften med kladd 🙂 Men här är Milo tatueringen jag gjorde klart igår…. Här ser ni oxå husbandet sexiga bringa förutom en kal fläck nudå, hahaha…

En rätt vanlig syn hemma hos oss då ch då under dagen… han ser så jäkla rolig ut när han sitter där på fönsterblecket med öronen bakåt o spanar på att "om, eventuellt, kanske" få komma in. Vår katt är en liten latmask som helst av allt äter och sover. Men mamma Ninis är hårdare än så….. här är vi ute största delen av dagen, får mat morgon och kväll o sen får man komma in på kvällen och sova! Sådeså….

Japp…så kan det vara i casa de Hermansen en helt vanlig helg…. ska väl tillägga att vi gjort lite annat än vägt oss o glott på katten! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckans to do….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x