BB och 1,5 års ledighet!

Jahapp….

…vet inte om jag tråkar ut er fullständigt med mina besök på….ja GISSA 3 GÅNGER!!!??

BB

Javisst, nu var vi där igen…. igår vid lunch började jag känna av något! Inte nåt man föder barn på men förjäkla smärtsamt. Tänkte väl att det är MILOS huvud som håller på o borrar ner sig i bäckenet eftersom smärtan liknades typ vid att han skjöt sönder mina nerver där. En jätteverk som spred sig ut mot ryggen…..

Ringde förlossningen efter påtryckningar från mamma. Efter 2 samtal var det klart…vi vill titta på dig, svarade dom. Kan vara ett etablerat värkarbete som är på G (svälj) kan oxå vara bebis på pressar hårt neråt.

Det var bebis som pressade neråt…. tror vi i alla fall…. allt lättade på väg till BB……WHAT ELSE?? O då blire så pinigt tycker jag… jag tillhör skaran som inte vill besvära. Men som dom säger till mig, mycket bättre en extra gång än en gång för lite.

Usch…. vi fick se vankande blivande mammor och en blivande mamma som låg i rummet breevid mitt som såg ut att ha galet ont, undra om dom snusar bebisar nu?

Nåt annat kul då???

SIsta arbetsdagen för min del idag……….. välkommen 1,5 års ledighet!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ellos shopping -25%

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x