Mammas lilla hjärta Elliot fyller 10 år idag!!

GRATTTTIIIIIIIS ELLIOT

10 ÅÅÅÅRRR!!!

Idag fyller kärleken år…. hela 2 siffrigt….. 10 år!

För 10 år sen vaknade hans mamma på 15:e dagen på övertid! Hade varit på överburenhetskontroll dagen innan, allt såg bra ut så det var bara att åka hem….. snyft…..mamma grät hela vägen hem…. Skulle det aldrig bli en bebis??? Dock på 15:e dagen talade Elliot om att han inte mådde bra därinne…. Mamma hade svårt att andas. Ringde BB, åkte in… hjärtslag på 80, BRÅTTOM…han måste ut! Helst med kejsarsnitt. NEJ sa jag, jag vill försöka föda ut honom. Igångsättning och 2 timmar senare föddes en knubbis på 4 500 gr, 53 cm lång. En alldels rosa bebis……

"Hon har snooopp" skrek hans mamma av lycka hög på lustgas! 🙂

Idag ska vi ha en mysdag, först ska han leda i stallet….. efter det är det hans dag med 1600 kr på fickan ska han få handla vad han vill, bestämma vad och när vi ska fika, äta, shoppa m.m.! Igår hade vi kalas för hela tjocka släkten, äntligen fick han sin efterlängtade mobiltelefon..tårarna rann av lycka!!

Återkommer med bilder på vår mysdag…..

Ha en härlig Lördag allihop!

Kram

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mejlandet mellan mig o husbandet nu på morgonen….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x