HEMORROJDER…. aj som faaaan!!

Ingen bebis född ännu trots 1 dygns frånvaro. Idag är det 4 veckor kvar till själva datumet. Så om 1 vecka räknas MILO som fullgånget, o de allra flesta barn föds fr o m vecka 37 – 42. Jag går in i vecka 37 idag……  Har väl inte känt så mycket nu, förutom att jag fått ytteligare en graviditetskrämpa!

HEMORROJDER eller hur det nu stavas…..check! Jag har aldrig sagt att detta INTE var en öppen blogg….. 🙂

Om nu någon haft det så vet ni vad jag snackar om! AJ så ända in i h-e! I lördags hade jag svårt att gå…. pratade med lilla mamma som är mer eller mindre en läkarbok med 2 hypokondriska döttrar! 🙂 Jag har ju besvärats av massa ryggvärk, troligen har det berott på dessa hemska stjärtprylar!!

Husbandet o jag gick in på apoteket tidigt i lördags förmiddag. Hade så ont så jag ville gråta….  Hmmm…. vilken skylt letar man efter när man ska leta efter salvor o suppar till stjärten?

INTIM…. nope det var det inte, där har vi saker till pullan. Svampsalvor, bindor och liknande.

VÄRK…. nope…. bara vanliga värktabletter.

Det fanns under MAGE…. och bredvid diarré tabletter. "Ja vi tar allt sånt här arseltjafs vid samma ställe" tänkte apoteket.

Jag vägrade fråga apotekspersonalen, men när svetten rann och husbandet lessnat så gick han o frågade. PINSAMT…. tänk att man tycker att det är pinsamt. Jag är 36 år o tycker det är pinsamt och fråga om hemrrojdsalva….. helst när detta nu faktiskt råkar vara en relativt vanlig åkomma bland gravida kvinnor.

ANYWAY, köpa köpa….. rusa in på ett fik….. in på toa…..hoppas de inte har kameror…..in med supp o salva. Åh vet ni, det gick inte över men gud i gatan det hjälpte lite mot värken. Kunde sätta mig normalt och ta en fika.

Fyyy faaan säger jag….. denna åkomma toppar "TOPP 3 LISTAN" på vidriga åkommor. Men nu är jag på bättringsvägen…. THANK GOD!

Återkommer senare med bilder från helgen!

Puss o kram o hoppas alla får en bra vecka!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag slapp inte… Min tur o göra f

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x