Stor händelse i byn….

Ja den där klockan har ju flyttats bakåt. Det innebär att jag numera somnar kl 8 i soffan, går upp o kissar varannan timme fram till 12 när husbandet ska gå o lägga sig, förflyttar mig till sängen…. fortsätter att gå o kissa varannan timme o sen vaknar jag o är klarvaken kl 5. Javisst… så nu har jag vart vaken i 1,5 timme…. känns faktiskt inte riktigt klokt att gå upp 5. Men vafan gör man då?? Ligga kvar o stirra i ett mörkt rum känns ju helt muppigt!

Igår hände det en stor grej här i vår håla….

En värdetransport blev rånad utanför en av våra stora matvarubutiker. 3 beväpnade män klev ur en stulen bil, hotade stackars värdetransportören och tvingade till sig pengarna. Mitt på dan hände detta…. hade jag stått bredvid hade nog MILO ramlat ner rakt på asfalten.

Husbandet har jobbat som värdetransportör tidigare. Han har aldrig blivit rånad, dock så har han som securitasvakt råkat ut för en del läskiga grejer. Ett grabbgäng som plötsligt när han under en sån kollrunda får bilen kvaddad av dessa grabbar. Han springer ifatt en av grabbarna och håller i honom medan han larmar "backup" :). Polarna till grabben blir helt förtvivlade och kastar hela burköl på husbandet. Han lyckas väl klara sig någorlunda tills hjälp anländer. VA??? Men vilket jävla jobb…. ska man ha det så? Man är ju liksom inte beväpnad som en snut direkt utan har en batong på sin höjd…. han har berättat massor av just såna här konstiga grejer. Tänk på det när ni nästa gång ser en sån stackars Securitas vakt åka omkring på natten. Usch..jag ryser fanimig när jag ser en sån…..

Vilken jävla tur att han inte jobbar med det längre….

Jahapp, vad händer idag då??

Börjar jobba kl 12. Sen är det innebandyträning ikväll… undra hur länge till jag ska palla med dessa träningar. Varje gång jag skriker lite så känns det som MILO ska komma ut i brallan…. men hellre ha nåt o göra än o sitta hemma o ruttna.

Vi hörs under dan hörrni… ha en bra onsdag!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Att bero på den där tjejfesten……

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x