Julklappar o min så jävla fula mössa!

Tadaaaa…..

Idag gjorde jag nåt som jag aldrig förut gjort! Jag köpte julklappar på nätet…. låter det som jag är född bakom en sten?? JAPP….troligen….

Men jag har faktiskt aldrig gjort det förut, (jag har ju givetvis shoppat övrigt på nätet) jag o husbandet har verkligen knatat i affärer flera dagar i rad för att hitta julklappar till alla. Svettats, svurit över långa köer och "VAFAAAN SKA VI KÖPA TILL HONOM ELLER HENNE????" I år ville vi vara ute i god tid….. o då kom jag ju på att är man ute i god tid så kan man ju lika gärna sitta här framför datan, inte ta ett enda jävla steg o handla friskt! Dessutom har de flesta schyssta sajter en sån ikon med Fakturera mig på. Jättebra…. ifall man nu inte fått undan nån julklappekassa så kan man prjsa när man fått lön.

Svårt svårt svårt är det ju ändå att hitta på nåt till alla….. men 4 pers är redan klara. Varav dessa 4 är två tonåringar….. drog in på NELLY och köpte lite läppglans från LANCOME och ett par frank dandy trosor! Jag tycker det är skitsvårt till teens, dom vet väl fan inte ens själva vad dom vill ha….. o sen kan det ju bli så jäkla fel när man köper till teens. "Åh tack" säger dom och blir helt gråa i ansiktet! "Oooookeeej" tänker man, där tror jag inte att jag lyckades riktigt…..

Jag kommer aldrig glömma när det var lite inne med mössa med 2 tofsar på, alltså som 2 bollar på ett snöre. dessa skulle ju se ut på ett visst sätt…… Sen kom mormor från finska lappmarkerna o ba: "Jag syyyr en sån till dig Nina, vi köper en mössa o så stickar jag såna där bollar, det kommer bli sååå fint!" ärligt talat så trodde jag ju på det ett tag. När mössan sen var klar var det fan det fulaste jag sett!! Den va så in i helvete ful så en alkis inte ens skulle ta på sig den…..
Marinblå med rosa foder…. sen huxflux så hängde det nå stickade ullbollar ner från toppen i olka färger! Mormor, som är jäkligt sträng ska ni veta, tvingade på mig mössan innan skolan. Gick utanför porten o slet av mig mössan i 180…. men serru, den tanten var fasicken inte dum utan stod o kuckulura på balkan o skrek på hård finska att jag minsann skulle ta på mig den igen!!

Hoppas nu att dessa julisar duger till teensen jag köpt dom till….. 🙂

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Alltså! Jag börjar nästan själv tv

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x