SÅ SNYGGT MED MÖSSA!!

MInns när jag träffade husbandet, då var han en typ sån där skatekille med mössa, långärmad tröja med tischa utanpå, hängiga jeans……. jag föll som en fuuuuuuuuura med tanke på att jag älskade den stilen FETHÅRT!!! Det var en period där när jag BARA kollade efter den stilen på kille! O så dök husandspojken upp o så vare klippt….. han behövde bara blinga lite med sin tungpiercing och alla sina tatueringar så kastade jag trosorna i taket!!! 🙂 Nu har han lämnat den stilen med tanke på att han  ju faktiskt blivit karl nu….. *fniss*…..men helt borta är den inte!

Jag e helt galen i mössor även fast jag inte äger så jättemånga själv….. några har jag och jag stengillar verkligen en schysst mössa! Kika in på JUNKYARD där finns det sjukt mycket snygga märkesmössor!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Brevet i kylen!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x