Bilder från förr…..

Va ju på samtal med lilla Elliot igår. Allt var jättebra förutom att han är precis som sin mamma var i skolan. PRATIG och därmed lite svårt att koncentrera sig på vissa saker! Tänk att dom båda ärvt den talanglösa egenskapen av mig…. ?? Nu har han i alla fall lovat att försöka bättra sig på den fronten. Han är ju klok pojken så det vore synd om han ödslade allt på sånt…. som jag gjorde!

Igår bläddrade jag bland gamla journaler från båda mina förlossningar. Hittade då ett gammalt foto på Elliot när han föddes. Alltså…. jag skrattar än idag när jag ser den här bilden. Här är han ca 5 dagar gammal, han är gul och har solat nån dag på sjukhus, han är svullen och tjock eftersom jag gick över 15 dagar.

HAHAHAHAHAHA…… min lilla tusse!! 🙂

Kan man tro att det är samma unge??? 🙂

Sen har vi Thedde då…. den här bilden är från ett fotografbesök när han var 8 månader.

En riktig liten tjockis….

Idag är han en stor snart 13 årig pojke…time flyes!!

Ja… det var lite nostalgi för mig….

Nu ska jag vacka patrasket o få iväg dom till skola och jobb! Hörs senare!
PUSS

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Julkänslan börjar närma sig…VECKANS TO DO!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x