Tröttast i stan…

E jag tröttast i norra Europa eller? Troligen… jag såg på både Ugly Betty och Dessperate Houwives snuttvis…ögonlocken var tyngst i världen, jag bara orkade inte hålla upp dom… bara lite då o då. Så jag har typ inte hängt med alls….får vänta till reprisen på söndag.

Idag står det besök hos barnmorksan och fika med en kompis på kalendern. Få se vad barnmorskan Jennie har o säga idag. Sist var hon ju nästan arg på mig för att jag inte lyssnade på min kropp. Jag klagade över mensvärk och ont i ryggslutet…. nu med facit i hand vet jag ju vad det berodde på. Åkomman från helvetet…. hemmisar. AJAJAJAJ… det tog en vecka med medicinering för att bli av med dom. En hel jäkla vecka…. fy farao!

Förresten GRATTIS OBAMA!!!

Hörs sen hörrni…. puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Längtar nästan redan till ikväll… om jag nu orkar hålla mig vaken!?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x