Värkar….tror jag i alla fall eller så luras MILO!

Jag sitter och klockar lite värkar nu…..

Dom har hållt i sig hela dan mer eller mindre. Vi har hämtat bilen o allt det där roliga redan så nu får han komma om han vill. Tog ett bad hos mamma o pappa, satte mig i soffan med myskläder o bara försöker o slappna av. Det lugnade sig efter badet… tycker dock att det satt igång lite igen. Ja alltså nu under eftermiddagen…

Nu har jag ca 8 min emellan. Har ringt till förlossningen o dom säger att när du inte längre kan konversera med din man så kan vi åka in. Just nu kan jag snacka som vanligt även om jag blir irriterad när npn frågar nåt….

Nåt annat då…. bilen e jättebra och sen är det så sjukt bra ljud i stereon jämfört med vår förra bil. FNISS…. fick poppa högt idag när jag skulle åka på lunch med mamma o exet. När vi satt där så började sammandragningarna riktigt ordentligt! AJAJAJ, mamma blev nervös när de var nere på 5 minuter.

Vi får se vart detta leder…. det kan ju faktiskt vara nåt vidrigt som förvärkar o att de avtar senare. Jag håller er uppdaterade här, bara så ni vet.

Kram från en smärtpåverkad niinis!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vi har nog en knäpp katt,han går m

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x