Slemproppar och värkar….. fast inte MINA värkar!

Gomorron… bara jag vaken i mellansverige???

Nåväl, sovit en hyfsad natt igen…. är glad varje gång jag gör det nu IFALL det skulle sätta igång…då vet jag i alla fall att jag sovit och ska klara av uppgiften, dvs få ut MILO till världen.

Det är så spännande….. jag är ju inne på Familjeliv en del nu. En rätt vanlig företeelse som blivande småbarnsmor. Där hänger jag i en tråd som är till för oss som ska ha nångång i november. Nu är det 2 tjejer där som sitter o klockar sina värkar. Det ger mig hopp om att snart sitter jag där o kanske gör samma sak….

I morse kom lite delar av slemproppen. (Ja, ni får inte vara känsliga nu). Hoppas att den släpper helt nu och ger mig lite värkar…. KOM IGEN!

10 dagar kvar idag…..

Puss på er, måster "rusa" in till familjeliv o se hur det går för tjejerna!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

LÄNGTAR TILL JUL!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x