Halsdukens fördelar

Åååh… jag är så sugen på shopping…. till en vanlig kropp dåra!

Jag är sugen på o slänga på mig min skinnjacka, ett par jeans, schyssta sköna stövlar och sen skulle jag slingra mig i nån härlig stor halsduk! En halsduk gör så himla mycket med en outfit…. du kan känna dig lite kall med en skinnjacka mitt i vintern men släng på en halsduk så ser det genast varmt och klätt ut. Sen finns det ju dolda fördelar med en halsduk…. en dubbehaka döljs lätt, häng den runt halsen på fiket om du tycker du har en ful topp på dig, linda runt huvudet om du promenerar och det blåser…. häng runt halsen o dölj tuttarna om dom känns fula eller hängiga.

Ja det finns otaliga fördelar….

Hittade faktiskt lite fint på
0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nåt säger mig att vi borde klippa

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x