SUCK….

INTE PÅ BB

Sen blire fika med några av tjejerna idag…. skönt att dom får med mig såhär ibland. Jag har ju gått o blivit totalt isolerad nu, är bara hemma o bakar sönder mig totalt. O sen lagar jag mat….. o sen plockar jag…. o sen bakar jag…. och lagar lite mat…. JA NI HAJJAR!! Häromdan hade jag haft besök oxå men råkade vara utanför dörren precis då så jag missade henne…. snyft…fick dock ett fint litet meddelande utanför dörren!

Tänkte jag skulle slänga in en magbild på mig här lite senare idag…. den tänkte jag skulle bli den sista. Det blir inga mer magbilder har jag bestämt för det som är i magen ska snart komma ut, PUNKT SLUT!!!

Hörs sen hörrni, puss & kram så länge!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ja…nog får man tiden att gå…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x