En händelserik eftermiddag igår….

Jahapp… deppade ihop totalt igår eftermiddag så det blev inga fler inlägg från mig.

Var ju till barnmorskan, beklagade mig o berättade hur jag kände. Hon tyckte jag skulle få åka upp till bedömningsmottagningen på Ackis, för att bedöma hur det såg ut och om det finns belägg för att sätta igång förlossning. Väl där fick vi göra ett CTG…kurvan såg jättefin ut.

Ser ut som jag sover men det gör jag inte….. 🙂

Här ser vi den fina kurvan…

Efter det var det dax för ultraljud, då skulle de kolla fostervattenmängd. Det fanns tillräckligt mycket men jag väntar en stor kille som vi trott. Därefter blev jag undersökt….AJAJAJ vad illa mig hon gjorde! Jag var öppen 1,5 cm o "inte alls mogen" som hon sa, min egen barnmorska har sagt att jag är ganska mogen….. eeeh what??? Och ungefär lika klart som korvspad så fick jag ju ha en kandidat med på undersökningen! WTF??? Alltid…. är jag en kandidat magnet eller??? Känns som varenda kandidat på Ackis sett min pulla nu!

Läkaren typ skrattade bort min oro o sa att jag var välkommen tillbaka på övertidbesök och ny bedömning den 8:e december! Javisst…. Husbandet var så förbannad så han frusta! Vi hade samma läkare då i början av graviditeten när jag spydde o mådde så sjukt illa. Det var samma sak då…fick ingen hjälp överhuvudtaget. AJA….

Det var bara sätta sig i bilen o åka hem. Tysta o lite sådär flummigt funderande…

Jaja, jag åkte o höll i träningen o körde skiten ur de stackars grabbarna. Men det var bara roligt sa dom så nu vet jag var vi ska lägga nivån på träningen! 🙂

Men så i morse lät det såhär ungefär vid halv sju när jag gick på toan:

" Tony, nu gick slemproppen" säger jag…

" Är det sant?" låter det från sovrummet…

Han störtar upp o vill se proppen, vilket han får…. här är vi inte finkänsliga.

Jag gråter en skvätt för att jag väntat på den där proppen så länge…. sen kramas vi o så går husbandet o lägger sig igen. När han kommer in i sovrummet ligger en yrvaken Elliot i sängen o frågar:

"Vadå, vilken slempropp, är det farligt?"

Plutten blev lite rädd eftersom han hör att hans mamma gråter lite…. förklarade snabbt vad en slempropp är och att det bara är bra om den kommer för då närmar det sig minsann.

Nu har jag lite mensvärk och känner lite tryck neråt…. jag vågar inte hoppas ETT SKIT med tanke på allt man gått igenom lite. När jag svettas och värkarna kommer regelbundet tror jag att det är på gång. Men hur som helst är det alltid ett bra tecken med en slempropp som lossnar….fast det är flera dagar kvar kanske innan det drar igång!

Puss o kram på er!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hahaha….cool va? Japp såhär stor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x